loading

HEALY - PROFESSIONAL OEM/ODM & CUSTOM SPORTSWEAR MANUFACTURER

Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 1
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 2
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 3
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 4
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 5
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 6
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 1
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 2
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 3
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 4
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 5
Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey 6

Basket Wear Mens Training Busana Vintage Basket Jersey

Desain throwback nduweni bukaan lengen sing amba, dawa klambi sing dawa lan wangun sing santai kanggo kebebasan gerakan. Digabungake karo kathok cendhak kanggo rasukan basket lengkap. Apik kanggo kelas gym, tim intramural utawa busana kasual saben dina!

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    1 (2)
    xq

    PRODUCT INTRODUCTION

    Jersey Basket Vintage Pria - Busana Latihan Retro kanggo Latihan Basket


    - Kaos basket gaya retro, longgar

    - Kain katun / poliester sing ambegan nyerep kelembapan

    - Armholes Wide lan dawa klambi lengkap kanggo mobilitas lengkap

    - Sandhangan latihan sing cocog kanggo latihan mlumpat, latihan dribbling, lsp.

    - Desain Throwback kanthi daya tarik basket vintage

    - Apik kanggo kelas gym, olahraga intramural lan busana saben dina

    - Bisa dicuci nganggo mesin lan awet

    - Kasedhiya ing pirang-pirang warna lan ukuran 

    10-XJ5

    DETAILED PARAMETERS

    Kain

    Knitted kualitas dhuwur

    warna

    Macem-macem warna / Werna Custom

    Ukuran

    S-5XL, Kita bisa nggawe ukuran minangka panjaluk sampeyan

    Logo/Desain

    Logo khusus, OEM, ODM olèh

    Sampel Custom

    Desain khusus bisa ditampa, hubungi kita kanggo rincian

    Wektu Pangiriman Sample

    Ing 7-12 dina sawise rincian dikonfirmasi

    Wektu Pangiriman Massal

    30 dina kanggo 1000pcs

    pambayaran

    Kartu Kredit, E-Checking, Transfer Bank, Western Union, Paypal

    Pengiriman

    1. Express: DHL (biasa), UPS, TNT, Fedex, Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo lawang
    2. Airway: 7-10 dina, cocok kanggo jumlah sing penting
    3. Seaway: 15-25days, murah cocok kanggo jumlah gedhe

    PRODUCT DETAILS

    10-XJ1

    Desain Vintage-Inspirasi

    Kaos basket pria kita dimodelake miturut gaya basket vintage klasik. Desain throwback nduweni armholes sing amba, pas sing longgar lan hem sing luwih dawa kanggo jangkoan sing nyaman. Tampilake semangat kanggo peralatan basket retro.

    Kain Breathable

    Kaos iki digawe saka campuran poliester lan katun sing entheng. Kain sing ambegan lan lembab nggawe sampeyan kelangan lan garing sajrone latihan intensif lan game pickup.

    10-XJ2
    10-XJ3

    Superior Comfort

    宽松剪裁让您在球场上活动自如。 宽臂开口和宽敞的下摆为跑步、跳跃和投篮提供了极大的运动自由度。

    Gaya Basket Kasual

    Kaos basket vintage kita nggawe busana kasual sing apik ing saindhenging taun. Pas anteng flatters kabeh mbangun. Nganggo tee kanggo tampilan sporti santai ing ngendi wae.

    10-XJ4

    OPTIONAL MATCHING

    1-17

    Guangzhou Healy Apparel Co., Ltd.

    Healy minangka pabrikan olahraga profesional kanthi nggabungake solusi bisnis saka desain produk, pangembangan conto, dodolan, produksi, kiriman, layanan logistik uga pangembangan bisnis sing fleksibel sajrone 16 taun.


    Kita wis makarya karo kabeh jinis klub profesional ndhuwur saka Eropah, Amerika, Australia, Mideast karo solusi bisnis kebak interage kang mbantu partners bisnis tansah akses menyang produk industri paling inovatif lan anjog kang menehi advange gedhe liwat kompetisi.

     

    Kita wis nggarap luwih saka 3000 klub olahraga, sekolah, organisasi kanthi solusi bisnis kustomisasi fleksibel.

    产品陈列
    2 (3)
    11
    3 (3)
    4 (2)

    FAQ

    1
    Apa sampeyan pabrik?
    A: Ya, kita wilayah pabrik lan kita duwe tim profesional bisa ndhukung kabeh layanan kanggo sampeyan. We duwe sales, desain, QC lan departemen layanan sawise-sale.
    2
    Apa aku bisa nggawe sandhangan sampeyan nganggo desainku dhewe?
    A: Manawa, kita pabrik OEM, sampeyan bisa sijine logo dhewe ing sandhangan kita, Desainer kita bisa nggawe karya seni gratis kanggo konfirmasi sampeyan.
    3
    Apa bisa njaluk sampel sadurunge pesenan akeh?
    A: Ya, nanging kita kudu ngisi ragad sampel, iku bakal njupuk kita 7-10 dina bisnis Kanggo sampel selaras, sawise pesenan akeh, Kita bakal mbalekaken ragad sampel.
    4
    Apa aku kudu pesen jumlah minimal?
    A: Jumlah minimal beda-beda gumantung saka sandhangan sing arep dipesen. Sampeyan bisa ngerteni MOQ ing kaca produk. Kita uga nawakake macem-macem produk tanpa MOQ!
    5
    Apa Digital Heat Transfer?
    A: Transfer panas digital minangka cara kanggo nghias sandhangan khusus ing ngendi desain utawa logo sampeyan dicithak ing kertas digital sing berkualitas lan ditrapake ing rasukan nganggo mesin panas. Cara dekorasi iki biasane digunakake ing pesenan rasukan khusus cilik.
    6
    Kepiye carane miwiti bisnis karo sampeyan?
    A: Inquiry - Konfirmasi kain, jumlah, logo - Konfirmasi sampel - Deposit - Produksi massal - Pembayaran imbangan - Pangiriman - Layanan sawise dodolan. Yen sampeyan duwe pitakonan sing ora ana ing kene, kita bakal seneng mbantu!
    GET IN TOUCH WITH US
    Cukup Ninggalake Email utawa Nomer Telpon Sampeyan Ing Formulir Kontak Supaya Kita Bisa Kirimi Kutipan Gratis Kanggo Werna Desain Kita
    Customer service
    detect