loading

HEALY - PROFESSIONAL OEM/ODM & CUSTOM SPORTSWEAR MANUFACTURER

Фудбалски јакни

Фудбалски јакни
Healy Sportswear прави висококвалитетен сопствени фудбалски јакни за професионални клубови и локални тимови. Како професионален производител на фудбалски јакни во Кина, имаме внатрешна фабрика која ги произведува нашите производи, осигурувајќи дека нашите производи ги исполнуваат вашите точни спецификации. Ние, исто така, нудиме широк спектар на услуги за сопствени фудбалски јакни, вклучувајќи украсување и персонализација, за да им помогнеме на нашите клиенти да создадат уникатен, истакнат дизајн кој го одразува духот на вашиот тим.
нема податок
Customer service
detect