loading

HEALY - PROFESSIONAL OEM/ODM & CUSTOM SPORTSWEAR MANUFACTURER

Ние сме Производителот

Колку време е потребно за да се добие приспособена нарачка?

Ние произведуваме спортска облека по нарачка во нашите сопствени капацитети. Секој производ ги исполнува нашите високи стандарди за квалитет, а нарачките се испраќаат навреме, секој пат. Спортската облека „Хили“ прерасна во фабрика со над 200 вработени, со површина од 8000 квадратни метри, а месечното производство достигнува 200.000 парчиња. Имаме при рака приближно 200.000 кг ткаенина во секое време. Ова ни овозможува брзо да произведуваме нарачки од која било големина.

Целата наша атлетска облека ја произведуваме во нашите сопствени високотехнолошки капацитети. Нашиот компјутерски потпомогнат производствен систем гарантира дека секој артикл е произведен со максимална прецизност. Брзи и флексибилни, нудиме експресни опции за производство и брзо време на пресврт. Во секое време, ние гарантираме дека ќе ја испратиме вашата нарачка кога ќе кажеме дека ќе го направиме тоа.100% Квалитет ,Нашата Р&Одделот Д и тимот за производство тесно соработуваат за да развијат производи со врвен квалитет.
нема податок
нема податок
HIGHT QUALITY
Производни процеси
Проверка на дизајнот: Ќе ги добиеме вашите дизајни и ќе ги разгледаме за да се увериме дека ќе бидат во ред за процесот на производство.
 
Резиме на нарачка: Ќе ви испратиме резиме на нарачката со понуда откако ќе се погрижат сите детали за проверка на дизајнот. Откако ќе ја добиеме вашата писмена потврда, производството може да започне.

 Високотехнолошки системи за производство: Целата наша атлетска облека ја произведуваме во нашите сопствени високотехнолошки капацитети. Нашиот систем за производство со помош на компјутер гарантира дека секој производ е произведен со максимална прецизност.

Прецизно шиење: Шивачките и кројачите во нашиот оддел за шиење се специјализирани за специфични линии на производи. Ова ни овозможува да обезбедиме постојано вклопување на целата наша облека.
Контрола на квалитет: Имаме различни контролни точки за контрола на квалитетот вградени во нашиот производствен процес. Нашите висококвалификувани кројачи ја проверуваат завршената облека пред да ја испратат за да се осигураат дека нашите производи ги исполнуваат нашите стандарди за големина и квалитет.

Произизација: 200.000 кг ткаенина, 100 различни производни линии и над 200 вработени сите заедно работат на создавање на вашите дресови.

Испорака: Две до четири недели по поднесувањето на нарачката, вашата сосема нова спортска облека ќе биде испорачана веднаш до вашиот праг.
Healy спортска облека
Правила и услови
01. Согласно важечките законски одредби, купувачот има право да се откаже од купувањето без никаква казна и без да ја наведе причината, во рок од 14 дена (согласно чл.57 од Законодавната уредба 206/2005) почнувајќи од датумот на приемот на производите. Правото на враќање нема да важи во случај да се вклучени услугите и производите на JERSIX снабдувањето со стоки направено по мерка или јасно персонализирано, или во случај на производи наменети за здравствена итна медицинска помош Ковид-19 (на пр. заштитни маски), или вклучени во категориите на чл. 59 од Законодавна уредба 206/2005
02. Корисникот кој има намера да го искористи правото на повлекување од купувањето може да го пополни соодветниот формулар онлајн кликнувајќи овде
03. Предметот не смее да е користен и мора да биде вратен во оригинално пакување, во добра состојба, погоден за препродажба. Во отсуство на овие услови нема да може да се изврши враќање и релативна наплата/замена на стоката
04. Трошоците за враќање се одговорност на купувачот. Изборот на курир и начинот на испорака го избира клиентот, го препорачуваме како сервисен пакет линк e Easy Package
05. Враќањето (или размената на стоката) ќе се изврши само откако трговецот ќе го прими пакетот и по проверката за да се потврдат условите за враќање. Ќе добиете е-пошта веднаш штом ќе се издаде рефундирањето, користејќи го истиот начин на плаќање што го избрал купувачот при купувањето
нема податок

Не испраќајте ја стоката пред да го добиете одговорот на трговецот преку е-пошта; неуспехот да одговорите може значително да ја одложи обработката на вашето барање или дури и да го блокира.


Не заборавајте да побарате од курирот потврда со следење на пакетот за да му обезбедите на трговецот доказ за пратката. Слично на тоа, со тоа можете да го следите артиклот додека не го прими во магацините на трговецот. Ако враќањето е направено без следење на пакетот и трговецот не ја добие стоката, за жал нема да можете

Контактирај со нас.
Контактирај се со нас.
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Слободно контактирајте со нас

Customer service
detect