loading

HEALY - PROFESSIONAL OEM/ODM & CUSTOM SPORTSWEAR MANUFACTURER

Хели е професионален производител на спортска облека
Спортската облека Healy соработуваше со преку 3000 спортски клубови, училишта, организации со нашите флексибилни приспособени деловни решенија. Со богата историја која се протега повеќе од 16 години, нашата експертиза се протега од почетниот дизајн на производи и развој на примероци до продажба, производство, испорака и логистички услуги. Нашата посветеност на извонредност нè поттикна да станеме напредна фабрика, вработувајќи над 200 посветени професионалци и зафаќајќи огромни 8000 квадратни метри. Покажувајќи ја нашата производствена моќ, нашето месечно производство постојано постигнува импресивно 200,000 парчиња.
1, Едношалтерско решение за спортска облека

Со повеќе од 16 години во индустријата за спортска облека, направивме бројни успешни деловни случаи. Без разлика дали создаваме уникатен бренд за тимска облека или започнуваме бизнис со спортска облека нарачана, нашето долгогодишно искуство обезбедува приспособени решенија за вашите предизвици. Контактирајте со нашиот професионален менаџер на сметки за заеднички да изградиме сеопфатен план. Ние веруваме дека подоброто разбирање и комуникација е подобра основа за развој на бизнисот.

2, Дизајн и развој на производи
Врз основа на бизнис планот, со нашиот внатрешен професионален тим за дизајн и производство, можеме заедно да ги обезбедиме соодветните дизајни на производи и развој на производи 
3, Водечки индустриски продукции
Продолжете да работите со сите видови врвни професионални клубови ширум светот во текот на една деценија, давајќи ни големо искуство и знаење за давање на водечките индустриски производи, и огромна чест за нас е да создадеме некои од најголемите ремек-дела на сите времиња со нашиот бизнис партнери  Исто така, со нашите сопствени тимови за развој и производство на производи кои работат под ист покрив, преку 200 вработени во Healy можат да се погрижат сите наши продукции да работат со највисок квалитет, точност и ефикасност, и сите знаеме за овие денови, Квалитет, прецизност и Ефикасноста е клучната основа за подобар бизнис 
4, Флексибилни и иновативни деловни решенија
Ние сме првата група на производство на спортска облека во светот која почна да прифаќа флексибилни решенија за нарачка и производство пред повеќе од една деценија, што е навистина голем предизвик за првиот почеток, но откако ќе го поминеме тој мрачен тежок период, можеме видете ја големата предност на решенијата без минимална нарачка за нашите деловни партнери Во иднина, разработувавме сè покреативни и суперефикасни деловни решенија кои се засноваат на посебните барања на нашиот деловен партнер, што им дава многу поголема предност во однос на нивната конкуренција 
нема податок
Customer service
detect