loading

HEALY - PROFESSIONAL OEM/ODM & CUSTOM SPORTSWEAR MANUFACTURER

Примероци на производи

Можете да побарате еден или повеќе примероци на пратката за да ги испробате големините и да го оцените квалитетот на производот.

Ние нудиме бесплатна услуга каде што можете да побарате еден или повеќе тест примероци за да го оцените квалитетот на нашите производи и да имате попрецизна референца при изборот на големини.

Кажете ни го моделот за кој сте заинтересирани и евентуално една или повеќе претпочитани големини. Графиките на производот ќе бидат случајни или неутрални во зависност од достапноста на залихите.

Healy нуди сеопфатен OEM&Прилагодени услуги за спортска облека на ODM,  можеме да направиме совршени дела за вас. Но, сè уште треба да ја наплатиме цената на примерокот. Ако поставите нарачка пред одреден датум по добивањето на примерокот, можеби ќе ги исполнувате условите за бесплатни примероци или попусти.
* ВНИМАВАЈТЕ: генерички примерок со случајна или неутрална графика ќе ви биде испратен врз основа на достапноста во нашиот магацин. Ќе ве известиме доколку бараните производи или големини не се достапни.
Контактирај со нас.
Контактирај се со нас.
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
Customer service
detect